Η Ομάδα μας

“Όταν δύο άνθρωποι ονειρεύονται το ίδιο όνειρο, παύει να είναι ψευδαίσθηση”

Philip Dick

Η συνεργασία και η ομαδικότητα αποτελούν κινητήριο μοχλό για το γραφείο μας, καθώς μετατρέπουν τους ατομικούς στόχους σε ομαδικούς και οδηγούν στην επίτευξη ολοκληρωμένων υλοποιημένων έργων, όπως τα ονειρευόμαστε.

Η Ομάδα

Only Great People On Board

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Υπεύθυνος Κατασκευής & Ιδρυτής, Πολιτικός Μηχανικός

Ο Ιωάννης Παπαδόπουλος, πολιτικός μηχανικός και μηχανικός κατασκευής, αποφοίτησε από το ΤΕΙ Δομικών Έργων στο Ηράκλειο Κρήτης το 2005. και από πολύ νωρίς ανέπτυξε έντονη επαγγελματική δραστηριότητα στην Πάτρα και στην Αθήνα. Δραστηριοποιείται στο χώρο της μελέτης εφαρμογής, της επίβλεψης και της κατασκευής και είναι υπεύθυνος του τμήματος κατασκευών της iPMA Constructions + Architecture.

ΜΑΡΙΑ ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ

Επικεφαλής Αρχιτέκτων & Ιδρύτρια

Η Μαρία Ανθοπούλου αποφοίτησε το 2007 από τη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έλαβε το 2011 το μεταπτυχιακό δίπλωμα στον τομέα «Σχεδιασμός-Χώρος-Πολιτισμός» του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Με μεγάλη εμπειρία στην αρχιτεκτονική σύνθεση και στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό είναι υπεύθυνη του μελετητικού τμήματος της iPMA Constructions + Architecture.

ΜΙΛΤΟΣ ΖΩΤΟΣ

Πολιτικός Μηχανικός

ΣΑΚΗΣ ΣΑΚΟΣ

Πολιτικός Μηχανικός

ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Αρχιτέκτονας Μηχανικός

ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Τμήμα Λογιστηρίου